ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Εκτακτη σύσκεψη στο Documento - Αποχωρεί ο Καλογρίτσας

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυριακάτικη εφημερίδα Documento τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία της. Ο διευθυντής Κώστας Βαξεβάνης έχει συγκαλέσει για αύριο Τετάρτη έκτακτη σύσκεψη όλων των εργαζόμενων της εφημερίδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η αποχώρηση του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα από το εκδοτικό εγχείρημα.
Οι λόγοι της αποχώρησης τού μέχρι τώρα χρηματοδότη του Documento, παραμένουν άγνωστοι  αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν είναι άσχετοι με το δημοσίευμα του «ΒΗΜΑΤΟΣ» για τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής το οποίο στρέφεται κυρίως κατά του Καλογρίτσα. Για το δημοσίευμα..
του ΒΗΜΑΤΟΣ δεν έχει υπάρξει πολιτική κάλυψη, την ώρα μάλιστα που η πλευρά Καλογρίτσα θεωρεί ότι συκοφαντείται ασύστολα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Βαξεβάνης θα ζητήσει από τους εργαζόμενους να βάλουν πλάτη για την εφημεριδα την οποια θα υποστηρίξει οικονομικά ο ίδιος για λίγο μέχρι να βρεθεί νέος χρηματοδότης.

ΥΓ Θυμίζουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες άλλαξε η «ταυτότητα» του Documento (δείτε ΕΔΩ) και τη θέση του εκδότη Καλογρίτσα είχε πάρει η εταιρεία με την ονομασία “Media Doc Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ΑΕ”. Οπως έγραψαν οι Τυπολογίες επρόκειτο για την εταιρεία του Καλογρίτσα η οποία από «Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας AE” (συμμετείχε στον διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες) μετονομάστηκε σε “Media Doc” και ήταν πλέον αυτή που έβγαζε  την εφημερίδα “Documento”.