ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μητσοτάκης κι ο «εμβληματικός» Κοττάκης

Διαβάστε με προσοχή το παρακάτω κείμενο.
«Αξίζει να διερωτηθεί κανείς: Τι είναι η Ν.Δ. σήμερα; Μεταξύ των ταξιτζήδων και της εταιρίας Uber, που θέλει να απελευθερώσει και άλλο την αγορά ταξί, είναι (σύμφωνα με δήλωση κορυφαίου στελέχους της) με τη δεύτερη. Μεταξύ συνταξιούχων και δανειστών, όταν ερωτάται για το βοήθημα, είναι με τους δανειστές (εναντίον των οποίων τώρα διαμαρτύρεται) και δηλώνει «παρών» στη Βουλή.
Μεταξύ καναλαρχών, που πλήρωσαν 300.000.000 ευρώ, και δημόσιου συμφέροντος, που επιτάσσει το τέλος της αναρχίας στα ΜΜΕ, δείχνει να είναι με τους πρώτους. Εως και παρέμβαση έκανε στο ΕΣΡ, για να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός. Υπάρχει άραγε, η ψευδαίσθηση ότι δεν τα βλέπει αυτά η κοινωνία και ότι τα σκεπάζουν οι δημοσκοπήσεις; Φευ!
Υ.Γ.: Τουλάχιστον με τη συμφωνία CETA προστατεύτηκε η ΠΟΠ «ελιές Kαλαμών».
Δεν είναι από την Αυγή, ούτε το υπογράφει κάποιος προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι απόσπασμα από άρθρο του Μανώλη Κοττάκη στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και χτυπάει καμπάνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη – με ολίγη από… Σαμαρά στο ΥΓ. Όταν ένας δημοσιογράφος με εμβληματικό ρόλο στη συντηρητική παράταξη κάνει αυτές τις -εύστοχες- παρατηρήσεις κάτι δεν κάνει καλά ο πρόεδρος της ΝΔ.

- anoixtoparathyro