ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Μα τι λες, Πέτρο;

Δεν το «έχει» με τον Real ο Κωστόπουλος

Τις εκπομπές του Πέτρου Κωστόπουλου στο ραδιόφωνο δεν τις ακούω ευχάριστα. Στέκομαι στη συχνότητα του όταν μιλάει τα μεσημέρια (όσες φορές τύχει να μετακινούμαι με το αυτοκίνητο εκείνη την ώρα) και τις παρακολουθώ αποσπασματικά για να διαμορφώσω γνώμη. Αν δεχτούμε ότι ο Κωστόπουλος έχει ένα γκελ στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο δεν γκελάρει καθόλου. Δεν μπιστάει! Δεν ξέρω τι έκανε παλιότερα (αν έκανε) σε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά με αυτό που ακούω στον Real καταλαβαίνω ότι δεν το «έχει». Και από την άλλη, του βγαίνει πολύ έντονα το αντι-τσιπρικό του, στο αντι-συριζαϊκό του σε βαθμό που να λέει υπερβολές –κάποιες φορές απίστευτες. Όπως αυτή που άκουσα στην εκπομπή της Τετάρτης, όταν μιλούσε για την οικονομία. Αφού προηγουμένως..
είχε πει τα διάφορα αντιπολιτευτικά του (για τα οποία έχει βέβαια κάθε δικαίωμα ως δημοσιογράφος με πολιτική κρίση, πέρα από εκείνην για τρέντικα ντυσίματα, ωραίες γυναίκες κ.λπ) είπε ότι εμείς, η Ελλάδα, «είμαστε το τελευταίο απομεινάρι του ανατολικού μπλοκ».  Ούτε ο Άρης του Σκάι, θα το έλεγε Πέτρο.

 - διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)