ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

«Νάνοι», «άσχετοι»! Σφοδρή επίθεση Κοττάκη στα ελληνικά hoaxes


Tα ελληνικά hoaxes διοικούνται «από κάποιους άσχετους με την δημοσιογραφία» σύμφωνα με τον Μανώλη Κοττάκη, τον διευθυντή της Εστίας, ο οποίος στο άρθρο του της Δευτέρας πραγματοποιεί χτυπήματα προς διάφορες κατευθύνσεις. Πέρα από τα ελληνικά hoaxes, επανέρχεται στο θέμα της διακοπής της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από «τηλεπερσόνα συνοδευόμενη από κάποιους που έμοιαζαν με μπράβους». Η διακοπή, αναφέρει, επιχειρήθηκε επειδή ο Ζαραλίκος «σχολίαζε έναν εκδότη επιχειρηματία», ο οποίος «ως εκδότης μπορεί να "σχολιάζει" από τα μέσα του τους πάντες, αλλά ο ίδιος μολονότι δημόσιο πρόσωπο απαγορεύεται να σχολιάζεται από τρίτους».
Αφορμή για την επάνοδο στο γνωστό θέμα τού Θεάτρου Καρέζη, απετέλεσε το γεγονός ότι το twitter κατέβασε ανάρτηση του Χριστόφορου Ζαραλίκου «επειδή το χιούμορ του εκρίθη πως έθιγε τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη».
Αναφερόμενος στο ελληνικά hoaxes ο αρθρογράφος κάνει λόγο για «νάνους» οι οποίοι προσπάθησαν να πλήξουν την Εστία χρεώνοντάς της προ μηνός φέικ νιουζ σχετικά με ανάλυσή της για Έλληνα αξιωματούχο διεθνούς οργανισμού. Υποστηρίζει ότι τα hoaxes χρησιμοποίησαν πηγές «κάποια σάιτ της συμφοράς της ελληνικής επαρχίας», αλλά σε όλα αυτά η Εστία, με την ιστορία της, απαξίωσε να απαντήσει και προσπέρασε, επειδή «το "χαρτί" δεν δίνει σημασία».

- από το Harddog