ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Κωσταντίνος Τζούμας: «Μαύρο χιούμορ τα σχόλιά μου για τις γυναικοκτονίες»


Έπειτα από τις πολλές αντιδράσεις που ξεσήκωσαν τα λεγόμενά του περί «φλυαρίας» των γυναικών και τη σύνδεσή της με τις γυναικοκτονίες -ακόμα και από τον ραδιοσταθμό όπου κάνει εκπομπές, τον En Lefko 87.7- ο Κωνσταντίνος Τζούμας έσπευσε να δώσει εξηγήσεις. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3 ανέφερε πως έκανε μαύρο χιούμορ «όπως κάνει σε όλες τις περιπτώσεις», σημειώνοντας για όσους του άσκησαν κριτική πως «πρέπει να ξέρουν πολύ λίγο τον Τζούμα». Αναλυτικά:
«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν... πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα... Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα, metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω...».
Ο ρ/σ En Lefko σε ανακοίνωσή του ανέφερε: 
"Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του".