ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Με ιδιαίτερα μέτρα προστασίας η είσοδος στον ΕΔΟΕΑΠ


Με αφορμή τη νέα παραλλαγή Όμικρον και τα ιδιαίτερα μέτρα προστασίας που απαιτούνται από αύριο Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, προς αποφυγήν ταλαιπωρίας και συνωστισμού, προτείνουμε κατά την προσέλευση σας στον Οργανισμό να προσκομίζετε αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο για COVID19 (Rapid Test 24ωρου ή PCR Test 48ωρου).
Στην αντίθετη περίπτωση παρακαλείσθε να προσέρχεστε τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού σας ώστε να υποβάλλεστε σε rapid test στα box του Οργανισμού. Για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, ο ΕΔΟΕΑΠ έχει φροντίσει να αυξήσει τους χώρους διαγνωστικού ελέγχου.
Σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, για την εξυπηρέτηση σας θα πρέπει πριν από την προσέλευση σας να επικοινωνείτε με τον Ιατρό Εφημερίας ούτως ώστε αυτός να σας δίνει τις σχετικές οδηγίες για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας.
Ειδικότερα, σε περίπτωση που έχετε συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη από SARS-CoV-2 όπως πυρετό, πόνο στο λαιμό, βήχα, κόπωση, δύσπνοια, διαταραχές στην όσφρηση ή τη γεύση θα πρέπει να τηλεφωνείτε έγκαιρα ώστε να λάβετε οδηγίες από τον Ιατρό Εφημερίας (τηλέφωνο επικοινωνίας 2107250050).
Για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη συνοδού, σας ενημερώνουμε ότι θα επιτρέπεται μόνο ένας συνοδός ανά ασθενή ο οποίος χρειάζεται να προσκομίζει αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο για COVID19 (Rapid Test 24ωρου ή PCR Test 48ωρου). Στην περίπτωση που ο συνοδός δεν φέρει διαγνωστικό έλεγχο και είναι ασφαλισμένος στον ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να πραγματοποιήσει τον έλεγχο εντός των εγκαταστάσεων του Οργανισμού. Συνοδοί οι οποίοι δεν είναι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο (Rapid Test 24ωρου ή PCR Test 48ωρου).
Υπενθυμίζουμε ότι για την ασφάλεια όλων μας από την εξάπλωση του ιού SARS-Cov-2 θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας· συχνό πλύσιμο των χεριών, τήρηση των αποστάσεων και χρήση διπλής μάσκας (δύο χειρουργικών ή εναλλακτικά μιας χειρουργικής και από πάνω μιας υφασμάτινης) ή μάσκας ενισχυμένης προστασίας FFP2 ή KN95.