ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Συνελήφθη ξανά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σεμέδο - Τον κατήγγειλε η σύντροφός του για ξυλοδαρμό


Για κακοποίηση της 28χρονης Πορτογαλίδας συντρόφου του συνελήφθη ο παίκτης του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ύστερα από καταγγελία της ίδιας. Η σύντροφος του Σεμέδο πήγε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στον Άλιμο και κατήγγειλε ότι ο ποδοσφαιριστής τη χτύπησε και την έβγαλε με τη βία έξω από το σπίτι που διαμένουν, στην περιοχή της Γλυφάδας.
Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης και αρχικά προσήγαγε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή  στο γραφείο αντιμετώπισης περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ. Αλίμου, όπου εκεί έγινε η σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε συλληφθεί ξανά, έπειτα από καταγγελία 17χρονης, για βιασμό.
Ο Σεμέδο είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και όρους.
Η 17χρονη είχε καταγγείλει τότε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετά από έξοδό τους, την οδήγησε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ενώπιον των αρχών ότι επρόκειτο για συναινετική σεξουαλική επαφή.