ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Μάθημα δημοσιογραφίας από τον Άδωνη στον Χουδαλάκη!..


Έβαλε φωτιά ο Άδωνης Γεωργιάδης στην εκπομπή τού Άκη Παυλόπουλου στον Real fm (τη συμπαρουσίασε με την Αμαλία Κάτζου, απόντος του Μάνου Νιφλή) το πρωί της Παρασκευής. Ο υπουργός Ανάπτυξης κλήθηκε νααπαντήσει στην αρχή τής ραδιοφωνικής συνομιλίας για όσα γράφτηκαν σχετικά με την αναφορά του για την αξιοπιστία των τεστ PCR στην Κύπρο. Κάποια στιγμή, αναφέρθηκε απρόκλητα στον Γιώργο Χουδαλάκη, η εκπομπή τού οποίου είχε προηγηθεί και συνέστησε ο δημοσιογράφος να μη μένει σε ένα πρωτοσέλιδο αλλά να κάνει διασταύρωση της πληροφορίας.
«Τι φασαρία έχει γίνει με τα PCR και την Κύπρο; (…) Γράφεται σε κάποιες εφημερίδες ότι μέχρι και ο κύριος Αναστασιάδης πήρε τηλέφωνο στο Μέγαρο Μαξίμου», είπε ο Παυλόπουλος.
«Δεν γράφεται σε κάποιες εφημερίδες, γράφεται σε μια εφημερίδα, τη Δημοκρατία. Δεν νομίζω να έχει διαφύγει της προσοχής σας ότι είμαι εξώφυλλο στη Δημοκρατία μέρα παρά μέρα, ενώ δεν είναι η πιο αντικειμενική ως προς εμένα», παρατήρησε ο υπουργός που ισχυρίστηκε ότι «ούτε πήρε κανέναν ο κύριος Αναστασιάδης ούτε κανένα διπλωματικό ζήτημα υπήρξε». Και εκεί ήρθε η αναφορά στον Γιώργο Χουδαλάκη, χωρίς να υπάρξει ουσιαστικός λόγος.
- διαβάστε τη συνέχεια στο Harddog EΔΩ