ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Θύμωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος


Δεν ζήσαμε κάτι καινούργιο, ούτε κάτι πρωτότυπο ούτε και κάτι σπάνιο. Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής σύνδεσης στην Καλλιθέα, κάποιος από τους περαστικούς φώναξε το γνωστό (σ.z.: απαράδεκτο) σύνθημα για τον κ. Μητσοτάκη που έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες.
«Να κόψουμε τη σύνδεση, κόψε κόψε» πετάχτηκε ελατήριο και με καλά αντανακλαστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος προχωρώντας αμέσως μετά σε μάθημα δημοκρατίας προς τους τηλεθεατές: «Θέλει να έχει άποψη αυτός ο κύριος και είναι δικαίωμά του. Η ύβρις δεν είναι άποψη». Και συνέχισε με θυμό, μιλώντας αργά, με διακοπές στο λόγο του και τα χέρια στις τσέπες: «Είναι απαράδεκτο. Είναι τραγικό».
Έχει δίκιο που θυμώνει ο Νίκος Ευαγγελάτος, δεν μπορείτε να του χαλάτε την εκπομπή όλοι εσείς εκεί έξω με ανόητα συνθήματα για τον πρωθυπουργό. Ψάχνετε να βρείτε ανοιχτή κάμερα για να φωνάξετε. Τον ζορίσατε τον δημοσιογράφο.
- από κείμενο του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην ΕφΣυν (ολόκληρο ΕΔΩ)