ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις»


H δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», πως στο παρελθόν είχε δεχτεί παρενόχληση στον χώρο εργασίας της με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά της. «Από μικρό παιδί, από 7 χρονών, στο σχολείο, δάσκαλοι, καθηγητές στη δημοσιογραφία δεν σταμάτησα να δέχομαι παρενοχλήσεις. Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις, ήταν όμως ευκαιρίες για να πάω παρακάτω».
Η δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση, όταν είχε συμπληρώσει 27 χρόνια επιτυχημένης καριέρας, θεωρώντας πως, πλέον, δεν υπήρχε ενδιαφέρον για μια πιο «δύσκολη» και απαιτητική δημοσιογραφία.
«Δεν υπήρχε πεδίο να κάνω την πιο “δύσκολη” τηλεόραση. Μου λένε «λείπετε», αλλά δεν το πιστεύω. Μου αρέσει η Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση και πολλές νέες δημοσιογράφοι. Από την αρχή παρουσίαζα δελτία ειδήσεων, από το 1983 όταν πήγα να δω μία συμμαθήτριά μου που δούλευε στην ΕΡΤ2».
Όπως αποκάλυψε, οι γονείς της έμαθαν live στον αέρα ότι ξεκινάει στην τηλεόραση.
«Δεν θεωρώ ότι έκανα μεγάλες επιτυχίες που κρίθηκαν ως μεγάλες επιτυχίες. Δεν μπορούσα να γίνω πιο κίτρινη ή πιο ροζ, όπως μου ζητούσαν».