ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Καλό ταξίδι, αιώνιε αρχηγέ της ΑΕΚ!


Εφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Σεραφείδης, παίκτης - σύμβολο της ΑΕΚ. Ο Σεραφείδης που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών.Ο Σεραφείδης ο οποίος ήταν πρόεδρος των παλαίμαχων της «Ένωσης» εντάχθηκε στην ομάδα το 1951 σε ηλικία 16 ετών, ακολουθώντας τον μεγαλύτερο αδερφό του Λάμπη, όπου παρέμεινε επί μία και πλέον εικοσαετία. Το 1972 σε ηλικία 37 ετών αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, έχοντας φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για περισσότερους από 300 αγώνες.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλοντας να τον τιμήσει για την μεγάλη του προσφορά στην Ενωση, τοποθέτησε τη μορφή του σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες της «OPAP Arena» και επίσης έδωσε το όνομά του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα, το «Σεραφείδιον».
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:
Βυθισμένη στην πιο βαθιά θλίψη η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρετά με σεβασμό και δέος τον αιώνιο αρχηγό της ομάδας μας, Στέλιο Σεραφείδη. Η μορφή του, η ψυχή του, το αγωνιστικό του πάθος και η προσήλωσή του στην κιτρινόμαυρη ιδέα ταυτίστηκαν με την ίδια την ΑΕΚ. Η ανιδιοτέλειά του απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας. Ο τεράστιος αγώνας, που έδωσε για να προλάβει να μπει στο νέο μας γήπεδο μπορεί τυπικά να μην δικαιώθηκε, αλλά η ψυχή του θα ζει αιώνια ανάμεσά μας και θα υπάρχει σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Όπως αιώνιοι ήταν οι αγώνες που έδωσε για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο της ομάδας μας, την οποία αγάπησε περισσότερο και από τη ζωή του. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι συμπαίκτες του και ολόκληρος ο σύνδεσμος παλαιμάχων της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα αποχαιρετούν τον ηγέτη της ομάδας μας και απευθύνουν τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι, Στέλιο Σεραφείδη! Καλό ταξίδι, αιώνιε αρχηγέ της ΑΕΚ!