ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Το σύστημα θέλει μόνο Πορτοσάλτε


Λαζόπουλος: Το σύστημα θέλει να τελειώνει με όσους κάνουν πολιτική σάτυρα

Αποκαλυπτικός, αιχμηρός και καταγγελτικός ήταν για μία ακόμα φορά ο Λάκης Λαζόπουλος που δε μάσησε τα λόγια του καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας. Από τις «στραβοτιμονιές» της κυβέρνησης Μητσοτάκη έως την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Ο ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα. Aφησε αιχμές για την κυβέρνηση και την λογοκρισία που όπως λέει θέλει να επιβάλει. "Το σύστημα θέλει να τελειώνει με όσους κάνουν πολιτική σάτυρα. Η κυβέρνηση θέλει μόνο Πορτοσάλτε ώστε να πάει σε εκλογές χωρίς αντίθετες φωνές. Να μην υπάρχει κανένα απολύτως σχόλιο και σάτυρα. Τίποτα άλλο δεν θέλουν. Πορτοσάλτε και γιατρούς οι οποίοι να είναι πορτοσαλτίζοντες".
Όσον αφορά το υπουργικό σχήμα της κυβέρνηση Μητσοτάκη, επισήμανε ότι «επικεφαλής σε 3 καίρια υπουργεία είναι τρεις ακροδεξιοί. Δεν γίνεται να χειρίζονται την πανδημία, την ανάπτυξη, την λειτουργία του Κράτους, τρεις ακροδεξιοί. Είναι σαν να συνεργάζεται η Δημοκρατία με την Χούντα».
Για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ήταν ένα κόμμα του 3% που μετασχηματίστηκε και μπήκαν και άλλα 30% και αυτό το 30% δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ένας κόσμος προοδευτικός που ήρθε από αλλού κι έπρεπε ήδη να ανακαλύψουν ποιο ήταν αυτό το καινούργιο κόμμα.

από το documentonews