ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

«Η κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και να συνταγογραφήσει δωρεάν τα μοριακά»


Nέα επίθεση στην κυβέρνηση, που αρνείται να προχωρήσει σε συνταγογράφηση των τεστ ή έστω να επιβάλει πιο προσιτές τιμές, εξαπέλυσε του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.«Αφού για 2 χρόνια άφησαν ανεξέλεγκτο το πλιάτσικο με τα μοριακά τεστ και αφού τον άδειασε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την... υπέρβαση του και μειώνει τελικά από την ερχόμενη Πέμπτη την τιμή από τα 60 στα 47 ευρώ» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
Όπως σημειώνει «δηλαδή μία οικογένεια αντί να πληρώνει 240 ευρώ την εβδομάδα για να δει αν έχει νοσήσει, θα πληρώνει 188. Οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, την απαραίτητη ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την οικονομική αδυναμία των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα απαραίτητα εν μέσω εκρηκτικής ακρίβειας».
«Η κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και να συνταγογραφήσει δωρεάν τα μοριακά και τα rapid test, όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες» υπογραμμίζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.