ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Θετική στον κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη: Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα


Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», καθώς όπως είχε αποκαλύψει και ο συνεργάτης της, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα αλλά έβγαινε αρνητική στα test.
Λίγες ώρες αργότερα, η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε θετική, κάνοντας την είδηση γνωστή μέσα από την εκπομπή του Mega. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μίλησε με ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και μεταξύ άλλων, περιέγραψε τα συμπτώματά της.
«Την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα. Έκανα το pcr, έκανα τα rapid test, βέβαια εχθές αισθανόμουν λίγο το λαιμό μου, αλλά λέω εντάξει δεν θα έχω τίποτα. Εχθές το μεσημέρι που συμπλήρωσα την πέμπτη ημέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, είχα κάνει και ένα pcr και με έβγαλε θετική», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.
«Έχω ανεβάσει 38 πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα, ο λαιμός λίγο, είναι σαν να περνάω μία γρίπη», πρόσθεσε η δημοσιογράφος που δεν είχε προλάβει να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου καθώς την είχε προγραμματίσει για αυτή την εβδομάδα.