ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Δημήτρης Σαρηγιάννης: στο νοσοκομείο με κορoνοϊό ο πατέρας του αν και είναι εμβολιασμένος


Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο καθηγητής  Δημήτρης Σαρηγιάννης επισημαίνοντας ότι ακόμα και όσοι έχουν κάνει τις δυο δόσεις πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο καθηγητής.. Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ ανέφερε ότι ο πατέρας του βρίσκεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό αν και έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου.
Την αναφορά την έκανε προκειμένου να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την επιτακτική ανάγκη και όσοι έχουν εμβολιαστεί με την μια ή και τις δυο δόσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού ο κορωνοϊός καραδοκεί.
Όπως είπε μιλώντας στο Mega φέρνοντας σαν παράδειγμα τον πατέρα του, στον κορονοϊό παίζουν μεγάλο ρόλο η ηλικία και τα υποκείμενα νοσήματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.
Όσον αφορά στην προστασία από το εμβόλιο, όπως είπε φτάνει στο 95% και ο πατέρας του που κόλλησε κορωνοϊό φαίνεται ότι ήταν στο 5% των ανθρώπων που μπορεί αν και εμβολιασμένοι να νοσήσουν.