ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο ανέμελος φιλόζωος


Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΡΤ, το Σάββατο θα παρακολουθήσουμε μια διαφορετική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εκπομπή «Πλάνα με ουρά». Το νέο αφήγημα θέλει τον πρωθυπουργό, φιλόζωο: «Η Τασούλα Επτακοίλη συναντά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο καταφύγιο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης και συζητεί μαζί του το νέο σχέδιο νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς, αλλά και τη δική του σχέση με τον Ντάμπο και τη Ζώη, τα δύο σκυλάκια που μένουν με την οικογένειά του».
«Εδώ ο κόσμος καίγεται, ανύπαρκτη επιδημιολογική επιτήρηση, απουσία στήριξης του ΕΣΥ και της πρωτοβάθμιας, 70 πεθαίνουν κάθε μέρα, οικονομία κατεστραμμένη, ο κόσμος γεμάτος ψυχολογικά κλεισμένος στο σπίτι και ο Κυριάκος θέλει να δείξει ότι είναι φιλόζωος», έγραψε κάποιος, πολύ εύστοχα, στο Twitter.
Το σκέφτεστε να έκανε κάτι τέτοιο ο Αλέξης Τσίπρας; Διακοπές πήγε, 20 μέρες μετά το Μάτι, τον Αύγουστο και του το χτυπάνε ακόμα. Ενώ τώρα, με την κατάσταση που βρισκόμαστε, ο κ. Μητσοτάκης τρέχει βόλτες στον Υμηττό βγάζοντας βόλτα τα σκυλάκια.
Ο ανέμελος φιλόζωος...
Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν