ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Τα σχολεία ανοίγουν παρά την αρνητική εισήγηση Τσιόδρα - Μειοψήφησε μαζί με άλλους 6 στην επιτροπή


“Όχι” στο άνοιγμα των σχολείων και συγκεκριμένα των Λυκείων ψήφισε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Όπως αποκάλυψε το ethnos.gr, ο επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, διαφώνησε στο άνοιγμα.. των Λυκείων από τις 12 Απριλίου και μαζί με αυτόν διαφώνησαν άλλοι έξι λοιμωξιολόγοι.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, τόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας όσο και άλλοι έξι λοιμωξιολόγοι τάχθηκαν κατά του ανοίγματος των λυκείων από τη Δευτέρα, καθώς, όπως είπαν, το άνοιγμα των σχολείων θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω διασπορά του κορoνoϊού στη χώρα.
Πάντως, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα Λύκεια από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε κια επίσημα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να υποβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα σε self test, τα οποία θα λαμβάνουν δωρεάν από τα φαρμακεία με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους (διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ).