ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Nεοδημοκρατικό εμπάργκο με μεγάλη καθυστέρηση


Νομίζω πως ήταν η καλύτερη επιλογή. Το «σίριαλ Φουρθιώτη» θα οδηγηθεί με πρωτοβουλία της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ήδη παρέμβαση οικονομικού.. εισαγγελέα ώστε να διερευνηθούν όλες οι οικονομικές δραστηριότητες του αμφιλεγόμενου μάνατζερ και τηλεπαρουσιαστή. Μέχρι τότε πάντως, οι βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ. αρνούνται σωρηδόν την εμφάνισή τους στην εκπομπή του, παρά την επιμονή του καλέσματος, εφαρμόζοντας έστω και με μεγάλη καθυστέρηση εμπάργκο.
***
Να κοιτάξουν εντός
Μένω στο θέμα, καθώς μου έκανε εντύπωση η ένταση με την οποία επιτέθηκε το ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση για τον μάνατζερ. Οχι γιατί δεν είχε δίκιο για τον Φουρθιώτη, αλλά γιατί θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο βαθμό… αυτογνωσίας. Εξηγούμαι: στο αγαπητό Κίνημα, θα πρέπει να ελέγξουν το στελεχικό τους δυναμικό. Ιδίως τη νέα γενιά. Το λέω, καθώς στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, νέο σε ηλικία, που έχει σταδιοδρομήσει με τις φωνές του στα πανελάδικα, έχει στενή σχέση με τον Φουρθιώτη και μάλιστα είχε μεσολαβήσει και για τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο. Συνεπώς να είναι πιο προσεκτικοί πού μοιράζουν οφίτσια. Είναι σαν την παροιμία που λέει «εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τα άρματα…».