ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ο κορoνοϊός «χτύπησε» ξανά τους Ράδιο Αρβύλα - Η ανακοίνωση του Κανάκη


Ο κορoνοϊός «χτύπησε» ξανά την εκπομπή του Open «Ράδιο Αρβύλα» όμως ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του βγήκε κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα. Πώς τα κατάφερε; Ο Κανάκης κατά την έναρξη..της εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας εξήγησε πώς ακριβώς συνέβη αυτό.
Ο λόγος, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, είναι πως τα θετικά κρούσματα τα οποία εντοπίστηκαν στην παραγωγή αφορούν άτομα που εργάζονται στο βαν, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα εφέ της εκπομπής και το οποίο βρίσκεται σε άλλο κτίριο.
Το γεγονός αυτό, είναι που έδωσε στους Αρβύλα, τη δυνατότητα να βγει κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα. «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά είμαστε στον “αέρα”. Έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν αρρωστήσει από άλλα θέματα κι άλλους που είναι θετικά κρούσματα κορoνοϊού. Όλοι βρίσκονται στο βαν, το οποίο βρίσκεται σε άλλο κτίριο και αυτό είναι που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε στον αέρα. Να είναι καλά όλα τα παιδιά. Έχουν μείνει δύο άνθρωποι στο βαν, οι μόνοι καινούριοι και καθαροί. Από σήμερα έχουμε περάσει τα βίντεο τον Κωστάκη. Θέλουμε την κατανόησή σας. Θα το πολεμήσουμε όσο μπορούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης.