ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Η Μενεγάκη επιστρέφει - Επίσημα στο Mega από τη νέα σεζόν


Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό από το φθινόπωρο του 2021. Ολο το προηγούμενο διάστημα η φημολογία περί.. επιστροφής της «ωραίας Ελένης» ήταν έντονη και οι πληροφορίες συνέτειναν στο ότι η Μενεγάκη θα προστεθεί στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση που κάνει γνωστό ότι η παρουσιάστρια «έκλεισε» με το Mega και η οποία μεταξύ άλλων σημειώνει πως η επιστροφή θα γίνει με τη νέα σεζόν.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του καναλιού αναφέρεται:
«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.
Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.
Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!
Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».