ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Το σηκωμένο φρύδι της Πελώνη


Ηταν σοβαρή (δημοσιογράφος) η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη. Ετσι λένε όσοι τη γνώριζαν από παλιά. Αλλά, αυτά παθαίνεις όταν αποφασίζεις να γίνεις πολιτικός. Και, μάλιστα,.. κυβερνητική εκπρόσωπος σε μία κυβέρνηση σαν του κ. Μητσοτάκη. Και, μάλιστα, στη φάση που η κυβέρνηση έχει αρχίσει να σέρνεται, ανήμπορη. Ανίκανη. «Αριστη», όπως την αγαπάμε για να είμαι ειλικρινής.
Επρεπε λοιπόν να παρακολουθούσατε τη χθεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, να βλέπατε εκεί το στυλ μίας πρώην δημοσιογράφου που δείχνει να καμαρώνει ως πολιτικός. Να δείτε πως αντιμετώπιζε τις ερωτήσεις που δεν της άρεσαν, πως σήκωνε με απαξίωση το φρύδι. Να τα μας... Να τα μας η Αριστοτελία Πελώνη. Να μας κοιτάζει αφ' υψηλού. Και να κρίνει τους (πρώην) συναδέλφους της λέγοντας, κάποια στιγμή, τι είδους ερωτήσεις είναι αυτές που κάνουμε.
Υπάρχει κι άλλο όμως, καλύτερο. Τι απάντησε όταν τη ρώτησαν για όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης στο Documento για τον Μένιο Φουρθιώτη. Θαυμάστε απάντηση: «Δεν έδωσε συνέντευξη, απλά έδωσε απάντηση σε ερώτηση που του τέθηκε».
Μα ποιον πήρε ως πρότυπό της; Τον Στέλιο Πέτσα;
Ελπίζουμε τουλάχιστον, όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέσει με πάταγο, να μην γυρίσει κι αυτή ξανά στη δημοσιογραφία. Διάλεξε στρατόπεδο πια, απέναντι στους δημοσιογράφους.