ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Έλενα Ακρίτα: «Δεν μπορεί να με εκβιάσει κάποιος, γι’αυτό μιλάω τόσο ανοιχτά»


Σε μία..ανοιξιάτικη συζήτηση εφ΄όλης της ύλης, στο Κόκκινο, η Έλενα Ακρίτα μίλησε και για τις κόκκινες γόβες και για τη σύνταξη του πατέρα της και για τα σπίτια στο Λονδίνο, όλα όσα δηλαδή.. της έχουν κατά καιρούς προσάψει.
Μίλησε επίσης για τα τρολ του διαδικτύου, για τα banning του Facebook, για τις γυναίκες στο δρόμο. Εξήγησε επίσης γιατί γνωρίζει από παλιά τον «δεκάλογο του καλού διαδηλωτή»: «Από τα νιάτα μου ήμουν στο «Ρήγα Φεραίο» και στο ΚΚΕ Εσωτερικού. Ποτέ δεν ήμουν στο ΠΑΣΟΚ», είπε. Και δεν ήταν το μόνο που ξεκαθάρισε.
«Κανένας στα ελληνικά social media δεν έχει υποστεί τις απόπειρες δολοφονίας χαρακτήρα που έχω υποστεί εγώ» είπε μεταξύ άλλων επισημαίνοντας: «Δεν μπορεί να με εκβιάσει κάποιος, γι’αυτό μιλάω τόσο ανοιχτά».
Μίλησε, ακόμα, για πάρα πολλά θέματα και πάρα πολλά πρόσωπα: Από τον πατέρα της, Λουκή Ακρίτα, (και τη στάση του στη δολοφονία του Νίκου Μπελογιάννη) μέχρι την Ραχήλ Μακρή, την Ελένη Λουκά και την Έφη Θώδη (και γιατί θα τις επέλεγε ως μυθιστορηματικές ηρωίδες της).
Και μας έδωσε και δύο ειδήσεις: Ότι έχει βάλει δικηγόρους να ψάξουν ποιοί αποφασίζουν και με ποια κριτήρια τα “banning” στο facebook. Κι ότι η Νένα Μεντή θα είναι πιθανότατα η «Κοραλία» της κινηματογραφικής μεταφοράς του προτελευταίου μυθιστορήματός της (εκδόσεις «Διόπτρα»), «Τα τάπερ της Αλίκης».