ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Τι γύρευαν στο Μαξίμου δύο στελέχη μεγάλων μιντιακών ομίλων;


Πολύ κοντά σε συμφωνία που θα ορίζει πως η Google θα καταβάλλει περίπου 15 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση για την αναδημοσίευση περιεχομένου από ειδησεογραφικά μέσα της χώρας μας φαίνεται πως.. βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση.
***
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν προ ημερών ο Παναγιώτης Μπόμπης του μιντιακού ομίλου της DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καθώς και ο Νίκος Ηλιόπουλος του ομίλου ΜΜΕ «Πρώτο Θέμα».
***
Μπόμπης και Ηλιόπουλος διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο Διαδίκτυο, κατά συνέπεια υπάρχει η εκτίμηση ότι δεν συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, αλλά με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ  Θοδωρή Λιβάνιο ο οποίος ασχολείται με ό,τι έχει να κάνει με τα ΜΜΕ.
***
Έντονη κινητικότητα καταγράφεται το τελευταίο (χρονικό) διάστημα στο πεδίο αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη «Ναυτεμπορική». Ως γνωστόν, την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της ειδικής εκκαθάρισης, η οποία παρατάθηκε για λίγες ημέρες εξαιτίας του αιτήματος που είχε καταθέσει η πλευρά των υφιστάμενων μετόχων, το οποίο σχετιζόταν με την αδυναμία πρόσβασης στα στοιχεία του πλειστηριασμού λόγω των μέτρων COVID.
***
Ενδιαφέρον για τα μιντιακά περιουσιακά στοιχεία της «Ναυτεμπορικής» έχουν εκδηλώσει πέντε επιχειρηματίες: ο Θέμης Αλαφούζος («Καθημερινή»), ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Alter Ego), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (DPG), ο Δημήτρης Μάρης (24Μedia) και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.