ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Σοκ στον “Ερυθρό Σταυρό” - Του αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε ο ήχος…


Ο άτυχος ασθενής νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορονοϊό

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας για τον θάνατο 76χρονου ασθενούς που νοσηλευόταν με κορονοϊό στον «Ερυθρό Σταυρό», για τον οποίο εξετάζεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας..Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό, πήγαν χθες το βράδυ στον θάλαμο που νοσηλευόταν ο 76χρονος καθώς σφύριζε ο συναγερμός στο μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης και τον βρήκαν νεκρό.
Παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον 76χρονο άνδρα, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέχρι χθες το απόγευμα παρουσίαζε βελτίωση.
Σύμφωνα με την καταγγελία οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί. Επειδή στον θάλαμο νοσηλευόταν ακόμη ένας άνδρας 58 ετών, εξετάζεται η εκδοχή να σχετίζεται με το περιστατικό.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Αθηνών για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπό διαμόρφωση δικογραφία τις οποίες επικαλείται το protothema.gr, ο 58χρονος ασθενής που νοσηλευόταν δίπλα στον θανόντα, ενοχλήθηκε από τον ήχο του αναπνευστήρα και προχώρησε στην αφαίρεσή του.