ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

H παράταξη «Νέα ΕΣΗΕΑ» καταγγέλλει και διευκρινίζει


Λάβαμε και δημοσιεύουμε μέιλ της δημοσιογραφικής παράταξης «Νέα ΕΣΗΕΑ»:

α ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα γιατί μάλλον έχει καταντήσει αστείο. Στην εισαγγελία Αθηνών.. για το θέμα της ταυτότητας και την επιστολή Φουρθιώτη δεν έχει πάει μέχρι σήμερα η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ (Αντωνιάδου - Καπάκος). Αυτοί που περασαν την πόρτα για να ξεκαθαρίσει η αλήθεια ήταν οι Βότσκαρης - Καρούτζος και το συνολο της ομάδας της ΝΕΑΣ ΕΣΗΕΑ.
Αυτά για να σταματήσουν καποιοι που έκρυβαν επί δύο μήνες την υπόθεση να καπηλεύονται της δική μας πρωτοβουλία.
Επίσης μέχρι και σήμερα η Μαρία Αντωνιάδου συνεχίζει να μην δίνει την επιστολή στα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης ενω έχει αλλοιώσει και τα πρακτικα της συνεδριασης καθώς παρουσιάσει απόφαση συμβουλίου χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως ψηφοφορία".
Η χθεσινή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της παράταξης «Νέα ΕΣΗΕΑ»:
"Κάναμε αυτό που δεν έκαναν Αντωνιάδου - Καπάκος για την ταυτότητα Φουρθιώτη
Πριν από λίγο η ΝΕΑ ΕΣΗΕΑ έκανε αυτό που όφειλε να κάνει η Προεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ από τις 9 Φεβρουαρίου.
Κατέθεσε καταγγελία ενώπιον της Προϊσταμένης της Εισαγγελιας Πρωτοδικων Αθηνών για να διερευνηθούν τα δημοσιεύματα και οι καταγγελιες για την υπόθεση με την πλαστή ταυτότητα Φουρθιώτη.
Δεδομένου ότι ουδέποτε μας κοινοποιήθηκαν από την Πρόεδρο -παρά τις αλεπάλληλες αιτήσεις μας ως μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, τα σχετικά έγγραφα, προσκομίσαμε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν γεγονότα και στοιχεία.
Χθες, οι 6 της πλειοψηφίας (Αντωνιάδου, Καπάκος, Αγατσα, Γυπάκη, Νικολάρα, Διόγος) αποφάσισαν ότι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ γνωμάτευση DPO για προσωπικά δεδομένα και ραντεβού για να στείλουν θέμα στον Εισαγγελέα.
Επισημαίνουμε εκ νέου, ότι παρά το γεγονός ότι ζητήσαμε κατ επανάληψη από την Πρόεδρο την επιστολή Φουρθιώτη ουδέποτε μας την κοινοποίησε, μαζί με οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ενδεχομένως κατέχει.
Θεωρούμε χρέος μας να διαφυλάξουμε το όνομα της ΕΣΗΕΑ σε αντίθεση με την Μαρία Αντωνιάδου που για δύο μήνες έχει αφήσει να σέρνεται το ονομα του μεγαλύτερο πνευματικού σωματείου και να κατηγορείται ο δημοσιογραφικός κλάδος για προσπάθεια συγκάλυψης".