ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο MEGA

Το γραφείο του Μαρινάκη στο κανάλι και οι παρεμβάσεις

Η επόμενη ημέρα στο MEGA δεν θα έχει καμια σχέση με αυτή που είναι σήμερα. Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στην ενημέρωση από νωρίς το πρωί εως αργά. Αυτο τουλάχιστον υποστηρίζουν συνομιλητές του Βαγγέλη Μαρινάκη που παρακολουθεί στενά την πορεία του σταθμού από την
ημέρα που έκανε πρεμιέρα. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης της Alter Ego είναι γνωστό ότι ασχολείται προσωπικά με το σταθμό… Οχι μόνο έχει γραφείο στις εγκαταστάσεις του καναλιού για να παρακολουθεί στενά την πορεία και την ανάπτυξη του, αλλά συχνά παρεμβαίνει όπου κρίνει ότι είναι απαραίτητο, ακόμη και σε θέματα (δευτερευούσης σημασίας) αιφνιδιάζοντας τους συνεργάτες του, με τους οποίους φυσικά έχει καθημερινή επαφή.
Σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται σαρωτικές αλλαγές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες που στόχο θα έχουν την αύξηση της τηλεθέασης, η οποία ομολογουμένως πηγαίνει καλύτερα όσο περνάει ο καιρός.
Παρόλα αυτά υπάρχουν εκπομπές που χωλαίνουν, πρόσωπα που δεν τραβάνε, ενώ εντοπίζονται προβλήματα και στο συντονισμό. Με άλλα λόγια η ιδιοκτησία έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές για να μπει γερά στην κούρσα του ανταγωνισμού… Και προς αυτήν την κατεύθυνση προετοιμάζονται αθόρυβα στη Συγγρού.
Το επόμενο διάστημα θα ωριμάσουν οι συνθήκες για τις αλλαγές, αλλά κυρίως από τη νέα σεζόν θα αλλάξει συνολικά το προφίλ του καναλιού ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί ισότιμα τα υπόλοιπα κανάλια με τις υψηλές τηλεθεάσεις. Για αυτό και στο παρασκήνιο γίνονται συζητήσεις με πρόσωπα πρώτης κατηγορίας, προκειμένου να αναλάβουν ρόλο μπροστά από τις κάμερες.
- από το enimerosi24