ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

Ανέβασαν στο gov.gr σκίτσα Αρκά, Χαντζόπουλου, Πετρουλάκη

Τα κατέβασαν μετά την κατακραυγή

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό: η κυβέρνηση χρησιμοποίησε το επίσημο site της Ελληνικής Δημοκρατίας για να βάλει σκίτσα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!
Έμπαινες λοιπόν στο gov.gr που γράφει όλες τις επίσημες και χρηστικές πληροφορίες, την «Άυλη συνταγογράφηση», την «Έκδοση εξουσιοδότησης», την «Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης», την..
«Ηλεκτρονική εγγραφή στο Taxisnet» και άλλα τέτοια παρόμοια, και ξαφνικά έβρισκες μία καινούργια ενότητα με τα σκίτσα της ημέρας!
Κι εκεί έβλεπες σκίτσα που ήταν, όλα τους, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Έκπληξη, ε; Του Αρκά, του Δημήτρη Χαντζόπουλου, του Ανδρέα Πετρουλάκη.
Εκεί δηλαδή που οι πολίτες έμπαιναν για να ενημερωθούν για την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά και για μια σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών, αντίκριζαν σκίτσα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Γιατί, αλήθεια, δεν έβαλαν και άρθρα του Γιάννη Πρετεντέρη από τα ΝΕΑ; Αλλά και εκπομπές του Άρη Πορτοσάλτε από τον ΣΚΑΪ 100.3; Για να είμαστε πλήρως καταρτισμένοι...
Οι άνθρωποι αυτοί είναι ικανοί να κάνουν προπαγάνδα ακόμα και στην ενημέρωση για τον κορονοϊό (αστείο ήταν αυτό, το καταλάβατε, έτσι; Το κάνουν ήδη...).
Για την ιστορία: μετά την κατακραυγή στα social media την «κατέβασαν» (Εδώ: https://covid19.gov.gr/skitso-tou-arka-5/)  τη συγκεκριμένη ενότητα. Μιλάμε για ξεφτίλα ολκής.

Δ. Kανελλόπουλος / efsyn