ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Βαρουφάκης ή Πέτσας;

Ο Βαρουφάκης ισχυρίζεται ότι με την έναρξη της καραντίνας δήλωσε ως τόπο κατοικίας, το σπίτι του στην Αίγινα και εκεί διαμένει έκτοτε. Ως βουλευτής και πρόεδρος κόμματος, μετακινήθηκε στην Αθήνα για να παραστεί στη συνεδρίαση της Βουλής για το Eurogroup και αμέσως μετά, επέστρεψε στην Αίγινα. Παρόλα αυτά, αν αρνήθηκε τον έλεγχο του λιμενικού, έπραξε λάθος και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη.
O φιλοκυβερνητικός Τύπος..
όμως εξαπέλυσε μια ανελέητη επίθεση σε βάρος του, κατηγορώντας τον ότι παραβιάζει την καραντίνα για να «σουλατσάρει» στο εξοχικό του. Στα σόσιαλ μήντια, ένας όχλος δεξιών και όχι μόνο, τον βρίζει νυχθημερόν.
Μόλις προχθές, όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Πέτσας, έδινε «ζωντανά» συμβουλές στον κόσμο πώς να παρακάμψει την απαγόρευση και να πάει στις εκκλησίες τις ημέρες του Πάσχα, στέλνοντας μήνυμα στο κινητό ότι πάει, δήθεν, στο φαρμακείο ή το σουπερμάρκετ. Ώσπου τον άδειασε μέχρι και η Ιερά Σύνοδος με νέα εγκύκλιο που ξεκαθαρίζει ότι οι ναοί δεν θα είναι ανοικτοί για το κοινό.
Με τον Πέτσα ωστόσο, κανένα από τα μέσα που τώρα λιθοβολούν τον Βαρουφάκη, δεν ασχολείται και ας είναι το σφάλμα του (λόγω θέσης) απείρως πιο σοβαρό και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, από οτιδήποτε καταλογίζουν στον πρόεδρο του ΜΕΡΑ25. Έτσι ξεπληρώνονται τα 11 εκατομμύρια ευρώ, για όποιον είχε αμφιβολία.
- από το fb του Δημήτρη Τσίρκα