ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

«Μένουμε σπίτι» αλλά η Ανάσταση θα αργήσει...

«Μένουμε σπίτι» βλέποντας ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση; Μα φυσικά με νέα μέτρα. Ο Γολγοθάς του Έλληνα δεν φαίνεται να έχει τελειωμό. Έχει φορτωθεί τον «Σταυρό του Μαρτυρίου» και τραβά στην ανηφόρα. Στην πορεία του θα βρει μπροστά του, με την ευλογία του ΔΝΤ, μειώσεις μισθών και συντάξεων όπως και νέους φόρους..
Πιθανότατα και να ξεσπιτωθεί αφού η διαδικασία των πλειστηριασμών θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει μετά από τη λήξη της καραντίνας. Με όλα αυτά στην πλάτη ίσως να μην αντέξει και με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 να υπάρξει μια νέα επανάσταση, αυτή τη φορά θα είναι κοινωνική.
«Μένουμε σπίτι» λοιπόν περιμένοντας να ακούσουμε τα σχέδια της Κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα. Πολλοί θα πουν ότι: «έχουν γνώση οι άρχοντες». Αλλά απ’ ότι φαίνεται η σκέψη τους είναι στις δημοσκοπήσεις και φυσικά στις εκλογές. Ίσως να υπάρχει στο μυαλό τους η σκέψη: «ας μας ψηφίσουν πρώτα, τώρα και ας τους… ψοφήσουμε στα μέτρα μετά».
- από κείμενο του Γιάννη Σκούφη στο glyfada24 (oλόκληρο ΕΔΩ)