ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Επιστολή στο ΕΣΡ για την κατάσταση στα ΜΜΕ

Επιστολή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης.
Η επιστολή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του documentonews.gr θα αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο αφενός αντιμετωπίζεται το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από την πλειοψηφία των ΜΜΕ αφετέρου στην ασυλία που απολαμβάνει..
(κατά τη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ) η Κυβέρνηση και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Αφορμή για την κίνηση αυτή, όπως γράφει το documentonews, στάθηκε η συνέντευξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις οικονομικές προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας με τον Covid-19. Μια συνέντευξη που προβλήθηκε μόνο από την κρατική τηλεόραση και μόνο η δεκάλεπτη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα χωρίς τις τοποθετήσεις των τριών τομεαρχών του κόμματος. Την ίδια μάλιστα ώρα που στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας έπαιζε ως τρίτη είδηση το κούρεμα του κυβερνητικού εκπροσώπου στην κήπο του σπιτιού του από τη σύζυγό του!
Σύμφωνα με πληροφορίες στα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος υπάρχει δυσαρέσκεια και για τα μέλη του ΕΣΡ τα οποία οφείλουν να τηρούν το Σύνταγμα και να παρεμβαίνουν όταν για παράδειγμα δεν τηρούνται τα όσο ορίζει ο καταστατικός χάρτης της χώρας για την προβολή των θέσεων των κομμάτων.