ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Τα 20 κορυφαία ενημερωτικά site του ελληνικού internet

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του alexa.com

Όπως και με τις λίστες για τις ιστοσελίδες των καναλιών και των ραδιοσταθμών, έτσι κι εδώ η κατάταξη διαμορφώνεται από τον συνδυασμό των μέσων όρων καθημερινών επισκεπτών και των προβολών σελιδών τον τελευταίο μήνα, όσον αφορά μόνο τους Έλληνες χρήστες. Η τελευταία ανανέωση του πίνακα έγινε την..
περασμένη Κυριακή 12/04, και περιέχει τα 20 πρώτα ενημερωτικά site -εκτός από τα αθλητικά- που βρίσκονται στο ημερήσιο Top 50 του alexa.com, της Amazon (θεωρούμε, όπως καταλαβαίνετε, τα στοιχεία του αξιόπιστα).
Στην κορυφή βρίσκεται το in.gr, ο διαδικτυακός «πυλώνας» των ΜΜΕ της «Άλτερ Έγκο» και του ΔΟΛ παλιότερα, στην δεύτερη θέση το site της LiFO που είναι πιο ποικίλης ύλης, στην τρίτη θέση τα dikaiologitika.gr που επικεντρώνονται περισσότερο σε εργασιακά θέματα, στην τέταρτη θέση το enimerotiko.gr που είναι πιο «gossip» θεματολογίας, και στην πέμπτη θέση το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Την πρώτη δεκάδα κλείνουν το pagenews.gr, το alfavita.gr με θέματα από τον χώρο της παιδείας, τα site του «Μακελειού» και των «Νέων», και από την συμπρωτεύουσα το typosthes.gr της εφημερίδας «Τύπος Θεσσαλονίκης».

Στην δεύτερη δεκάδα βρίσκονται η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος», το iefimerida.gr του Χρήστου Ράπτη, το taxheaven.gr με πληροφορίες για φορολογικά θέματα, το newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου, η ιστοσελίδα του «Βήματος», το neakriti.gr της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», του Κρήτη TV και του Radio 9.84 από το τοπικό Ηράκλειο, το news247.gr του Δημήτρη Μάρη, το newpost.gr του Τάκη Χατζή, το newsbomb.gr του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το pronews.gr που ειδικεύεται σε θέματα εθνικής άμυνας.

1) in.gr
2) lifo.gr
3) dikaiologitika.gr
4) enimerotiko.gr
5) zougla.gr
6) pagenews.gr
7) alfavita.gr
8) makeleio.gr
9) tanea.gr
10) typosthes.gr
------
11) protothema.gr
12) iefimerida.gr
13) taxheaven.gr
14) newsit.gr
15) tovima.gr
16) neakriti.gr
17) news247.gr
18) newpost.gr
19) newsbomb.gr
20) pronews.gr

- πηγή: e-tetradio