ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Mύλος στα μιντιακά μαγαζιά με δώρο Πάσχα, χρωστούμενα και 800άρια

Mύλος στα περισσότερα μιντιακά μαγαζιά με την εξόφληση δεδουλευμένων και την καταβολή δώρου Πάσχα στους εργαζομένους.
***
Σε κάποια συγκροτήματα πήραν δώρο με καθυστέρηση και αργά το απόγευμα της Μ. Τετάρτης ενώ σε άλλα πληρώθηκαν ένα από τα μηνιάτικα που τους οφείλονται..
***
Κάποιοι άλλοι έβαλαν το δώρο Πάσχα αλλά δεν εξόφλησαν την οφειλόμενη μισθοδοσία ενώ είναι και αυτοί (σχεδόν όλοι) που περιμένουν να βολευτούν οι εργαζόμενοι με τα 800 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση για τους τελούντες σε αναστολή σύμβασης εργασίας.
***
Στα μίντια της Αλτερ Εγκο το δώρο Πάσχα μπήκε στις 18:50 της Τετάρτης (κάλλιο αργά...). Εξ άλλου με τόσες δωρεές που κάνει το αφεντικό (και μπράβο του), πως θα φαινόταν αν δεν πλήρωνε το Δώρο στην ώρα του.
***
Κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες - εκδότες της νέας εποχής εκμεταλλεύτηκαν πλήρως το σωσίβιο της κυβέρνησης για εταιρείες σε… ανάγκη και δεν έβαλαν το δώρο του Πάσχα σε δημοσιογράφους και τεχνικούς στα μίντια ιδιοκτησίας τους, παραπέμποντας την καταβολή του στις καλοκαιρινές καλένδες.
***
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ έχουν χάσει πλέον τον λογαριασμό και σε λίγο δεν θα ξέρουν πόσα και ποιοι τους χρωστάνε δεδουλευμένα, δώρα κλπ. Και τα ακόμη χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη...