ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ενα δισέλιδο «αφιέρωσε» ο Κουρτάκης στο θέμα Φιλιππάκη

Ενα δισέλιδο αφιέρωσαν το Σάββατο τα "Παραπολιτικά" του Γιάννη Κουρτάκη για τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη (Δημοκρατία, Espesso κ.α) μιλωντας για "νέο κανόνι" σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που πέτυχε η εταιρεία «Δημοκρατικός Τύπος» για τα χρέη της.
***
Το δημοσίευμα των Παραπολιτικών χρησιμοποίησε και την απάντηση..
της «Δημοκρατικός Τύπος» προς τους zoornalistas (δείτε ΕΔΩ), αναφέροντας πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση κάθε άλλο παρά ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τη διαδικασία εξωδικαστικού συμβιβασμού.
***
Στο ίδιο ρεπορτάζ των Παραπολιτικών γίνεται αναφορά και σε κείμενο που εστάλη στους zoornalistas μόνο που παρουσιάζεται ως «αιχμηρή ανακοίνωση» που εξέδωσαν όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου Φιλιππάκη. Το μονο όμως που υποδηλώνει κάποια σχέση με τους εργαζομενους της Ερατοσθένους (που ούτε γενική συνέλευση έκαναν ούτε κάποια άλλη μάζωξη για να βγάλουν ανακοινωση) είναι η υπογραφή του κειμενου που μας εστάλη: «Εργαζόμενοι ομίλου Φιλιππάκη» (δείτε ΕΔΩ).