ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ποιος βγάζει τη «νέα δεξιά εφημερίδα με τον Χρ. Μουλίνο»

«Νέα δεξιά εφημερίδα από τον Χρ. Μουλίνο». Αυτός είναι ο τίτλος του κειμένου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών το οποίο αναφέρεται στην προετοιμασία για έκδοση νέας ημερήσιας εφημερίδας. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο έμπειρος δημοσιογράφος Χρίστος Μουλίνος (τέως διευθυντής της διευθυντης της... αδικοχαμενης "Ελευθεριας Του Τυπου"-συμφερόντων Μαρινάκη) έχει  αρχίσει τις πρώτες επαφές με..
στελέχη της αγοράς, ευελπιστώντας ότι τέλη Σεπτεμβρίου όλα θα είναι έτοιμα για να βγεί το φύλλο στα περίπτερα.
Στόχος, λέει, της νέας απογευματινής εφημερίδας θα είναι να αποσπάσει αναγνώστες απο τον "Ελεύθερο Τύπο" των Μπενέκου - Σκαναβή και απο την "Δημοκρατία" του Φιλιππάκη (την τελευταία είχε στήσει κυριολεκτικά απο το μηδέν ο Χρ. Μουλίνος).
Σε πρώτη φάση, οπως γράφει το Secret, το έντυπο δεν θα έχει κυριακάτικο φύλλο και θα περιορίζεται σε μια πιο πλούσια έκδοση το Σάββατο ενώ σε επίπεδο οικονομικής στήριξης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πολύ αξιόπιστος επιχειρηματίας που είναι διατεθειμένος να επενδύσει στο εκδοτικό εγχείρημα.

 ΥΓ Πάει για Φθινόπωρο (αν και εφόσον...) το σχέδιο Φουρθιώτη για κυριακάτικο gossip φύλλο υπο τον διακριτικό τίτλο "Αποκαλυπτικά". Αιτία οι εξελίξεις στο "Εψιλον" στο οποίο ο Μένιος παραμένει προς το παρόν με δικαστική απόφαση.  Το μόνο σίγουρο είναι οτι απο Σεπτέμβριο δεν θα πλήξει κανείς....