ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Πινακίδες από κατεστραμμένα ΙΧ βρέθηκαν σε δίκυκλα

Είχατε κάποτε ένα παλιό ΙΧ και το αποσύρατε από την κυκλοφορία την δεκαετία του ’80 ή του ’90; Προσέξτε γιατί είναι πολύ πιθανό να σας έρθει κάποια ειδοποίηση από Δημοτική Αστυνομία μέσω της οποίας να σας καλούν να «μαζέψετε» από τον δρόμο που έχετε εγκαταλείψει την… μοτοσικλέτα σας!
Ναι σωστά διαβάσατε! Κάποιοι χρησιμοποιούν τις πινακίδες κυκλοφορίας πολύ παλαιών και κατεστραμμένων αυτοκινήτων για να.. κυκλοφορούν δίκυκλα ή άλλα οχήματα και οι νόμιμοι κάτοχοι των πινακίδων κυκλοφορίας νομίζουν πως τα οχήματά τους έχουν καταστραφεί όπως και οι πινακίδες κυκλοφορίας τους αντί να κινούνται επάνω σε δίκυκλα ή άλλα οχήματα.
Η αφορμή για το παραπάνω θέμα ξεκίνησε από μία επιστολή που έχουμε στην διάθεση των Αρχών σύμφωνα με την οποία Δημοτική Αστυνομία της Νέας Φιλαδέλφειας καλεί κάποιον ιδιοκτήτη μιας μοτοσυκλέτας με αριθμό κυκλοφορίας «ΡΝ 7847» να την απομακρύνει από τον πεζόδρομο που την έχει εγκαταλείψει.
- διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews ΕΔΩ