ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

«Σκύβοντας συνεχώς έφεραν το "μαγαζί" στο χαμηλό τους μπόι»

Απολύθηκε και ο Μανώλης Πιμπλής (Βιβλιοδρόμιο) από του Μαρινάκη

Οι απολύσεις στον μιντιακό όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ, περιοδικές εκδόσεις, in.gr, tovima.gr, tanea.gr) συνεχίζονται. Tην Παρασκευή απολύθηκε ο αρχισυντάκτης του Βιβλιοδρομίου Μανώλης Πιμπλής.
Πρώην εργαζόμενοι στον ΔΟΛ σχετικά με τις απολύσεις έγραψαν στα social media (βάζουμε τα αρχικά τους):..
- «Δε μπορώ να μη στεναχωριέμαι κάθε φορά που διαβάζω για άλλη μια απόλυση στου Μαρινάκη, που σηματοδοτεί τον απόλυτο ξεπεσμό ενός κάποτε πραγματικα εμβληματικου δημοσιογραφικού συγκροτήματος. Κι ακόμα περισσότερο στεναχωριέμαι για τη στάση όσων μένουν. Πάντα ίδια. Για να μη θυμηθώ τι μου ειπε η πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών όταν, τέτοιες περίπου μέρες πέρυσι, της τηλεφώνησα να ζητήσω να δράσει η Ένωση για τη δική μου -κι άλλων περίπου 20- εκδικητική κατά τη γνώμη μου απολυση, μετά από τρεισήμισι δεκαετίες εργασίας στα ΝΕΑ. Τι να λέμε τώρα.» Ν. Μ.
- «Κάποιοι από αυτούς, στους οποίους αναφέρεσαι, γνωμοδότησαν αρνητικά για την συνέχιση της συνεργασίας σου με τα ΝΕΑ κι εσύ περίμενες να αντιδράσουν; Το ίδιο συμβαίνει και τώρα: αυτοί που φίλησαν πρώτοι, συγκινημένοι, για την απόλυσή του, τον Νικόλα Ζώη, για παράδειγμα, είναι αυτοί που εισηγήθηκαν την αποπομπή του! Είναι αυτοί που... χωλαίνοντας παρήλασαν και με τη σημαία του ΔΟΛ και με τη σημαία της Alter Ego παρελαύνουν... Είναι αυτοί που σκύβοντας συνεχώς έφεραν το "μαγαζί" στο χαμηλό μπόι τους».
N. ΤΖ.