ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Μείωση φόρων στα καύσιμα

Κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου, το νέο φύλλο της Finance και Markets Voice (#223). Πρωτοσέλιδο θέμα «Μείωση φόρων στα καύσιμα». Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το κυβερνητικό σχέδιο που θα δώσει «ανάσα» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή μετά τα μνημόνια.
Διαβάστε ακόμη στην..
«F&M Voice» που κυκλοφορεί με δώρο Sudoku και σταυρόλεξα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές:
- Θα πάρετε τον Αλέξη στον… λαιμό σας! Η επικοινωνιακή τραγωδία της συνέντευξης Τύπου και η παραίτηση που εκκρεμεί, στη «Μαύρη Λίστα».
- Φυγή προς τα εμπρός με «όχημα» τα εργασιακά. Συλλογικές διαπραγματεύσεις και κατώτατος μισθός στο «μενού» της ΔΕΘ.
- Elbisco: Τα μυστήρια της αποχώρησης Δ. Ραμαντάνη. Η αναδιάρθρωση συνεχίζεται, αλλά ο «Exceptional Manager» πήγε σπίτι του.
- Μ. Χριστοδουλάκης: «Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρεις». Ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της επικαιρότητας.
Ακόμη στην «F&M Voice» που κυκλοφορεί Τράπεζες και Χρηματιστήριο από τον Νώντα Χαλδούπη, Διεθνείς Εξελίξεις από τη Μαριλίζ Φασουλοπούλου, Τεχνική Ανάλυση από τον Χρήστο Χριστόπουλο, Επιχειρήσεις από τον Θάνο Ξυδόπουλο, Tax Voice από τον Απόστολο Αλωνιάτη, Health Voice από τον Ζήση Ψάλλα και όλες σας οι αγαπημένες στήλες, σε 24 έγχρωμες σελίδες.
Στα περίπτερα όλης της χώρας, μόνο με 1 ευρώ.