ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

10 + 1 απάτες για τη Μύκονο

Μια κοινωνική προσφορά του Newpost και του ρεπόρτερ Χρήστου Ξανθάκη

Τα μάθατε τα νέα απ’ το νησί των ανέμων; POS συνδεδεμένο με Ελβετία διέθετε γνωστό και προβεβλημένο κατάστημα της Μυκόνου, ενώ σε άλλο μαγαζί κύρους κάποιοι εργαζόμενοι ήταν ασφαλισμένοι μεν αλλά όχι στην Ελλάδα. Στην Ισπανία ήταν, αν έχετε Θεό! Ανεξάντλητη η..
εφευρετικότητα των φοροφυγάδων και η ευφυΐα του κάθε ιδιοκτήτη που διαμαρτύρεται για την άτιμη την εφορία. Τους τσακώσανε όμως και τώρα κλαίνε όλα τ’ αλάνια…
Υπάρχουν λύσεις πάντως. Πιστό στον αγώνα για μια ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα, το Newpost έρχεται να δώσει απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και να προτείνει οδούς διαφυγής. Διότι Ελλάδες υπάρχουν πολλές, Μύκονοοοοοοοοοοος μόνο μία. Απολαύστε υπεύθυνα!
1) POS συνδεδεμένο με Αντίπαρο, για να χρηματοδοτήσει την επόμενη ταινία του Τομ Χανκς με τίτλο: «Το θαύμα της 21ης Αυγούστου και η ζωή μετά απ’ τα Μνημόνια». Είσοδος ελεύθερη με κομματική ταύτότητα.

2)
POS συνδεδεμένο με Χαριλάου Τρικούπη, για να ανακουφίσει την αποπληρωμή των Πασοκικών χρεών. Λογαριασμός ταμιευτηρίου.

3) POS συνδεδεμένο με Ευρωβουλή, για να συμπληρώσει τα μισθά προκομμένης κοπέλας που δραστηριοποιείται στο Μοσχάτο.

4) POS συνδεδεμένο με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, για να αγοράσει καινούρια στολή χωροφύλακα ο Αμβρόσιος. Και μπιστόλι με καψούλια.

5) POS συνδεδεμένο με οικία Τσουκάτου, για να επιστραφεί επιτέλους στη Siemens το επίμαχο μύριο. PIN δια χειρός Μιχάλη Χριστοφοράκου.

6) Εργαζόμενοι από τον Υμηττό, ασφαλισμένοι στο Άλφα του Κενταύρου με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο Σείριο.

7) Εργαζόμενοι από τη Novartis, ασφαλισμένοι στο γραφείο Τύπου του Ερρίκος Ντυνάν με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων.

8) Εργαζόμενοι από τους Μακεδονομάχους, με ασφάλιση στη Βάρνα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στη Γευγελή. Συμβαίνει τώρα!

9) Εργαζόμενοι από το Μαξίμου, με ασφάλιση ήξεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αφήξεις.

10)
Εργαζόμενοι από το επιτελείο δημάρχου Μαραθώνος, με ασφάλιση στην κατηγορία Μην Είσαι Τρελή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στον κλάδο Χρυσά Κουτάλια.

10 + 1) POS, POS, POS μωρό μου POS;
POS σε έχει φιλημένη και στην τσέπη δαγκωμένη!