ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Πληρώθηκαν έναν μισθό στη «Νέα Σελίδα»

Καλά τα νέα από το μέτωπο της εφημερίδας «Νέα Σελίδα». Σήμερα Σάββατο (!) οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν τον έναν από τους δύο μισθούς που τους χρωστάγανε. Aν μη τι άλλο ο Λιβάνης τους σκέφτεται τους εργαζόμενους. Γιατί μην ξεχνάμε έρχεται και Δεκαπενταύγουστος. Παρεπιμπτόντως η εφημερίδα «Νεα Σελίδα» κυκλοφορεί αυτή..
την Κυριακή με προσφορά 2 βιβλία των εκδόσεων Λιβάνη.
****
Πότε πρόλαβε ο Αντώνης Φουρλής να αναλάβει τη διεύθυνση τού NEWS 24/7 (ΕΔΩ), πότε πρόλαβε να φύγει για να αναλάβει διευθυντής σύνταξης στο site της (ομόσταβλης) Huffpost ουδείς κατάλαβε. O Aντωνής Φουρλής το φθινόπωρο του 2016 και λόγω της κρίσης στον κλάδο των ΜΜΕ, είχε ανοίξει και μαγαζί με φυσικούς χυμούς στην οδό Αμαλίας 4, απέναντι από τη Βουλή (δείτε ΕΔΩ)
****
Είχαμε γράψει πιο παλιά ότι δεν νοείται μεγάλη εφημερίδα (εάν πρόκειται περί τέτοιας) που να μην έχει και αντίστοιχη ηλεκτρονική έκδοση. Ο λόγος για το ΕΘΝΟΣ του Ιβάν Σαββίδη που (επιτέλους) ετοιμάζει την ιστοσελίδα της εφημερίδας, με επικεφαλής τον άρτι αφιχθέντα στη Μεσογείων Κώστα Κυριακόπουλο που αρθρογραφεί και στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής. Πάντως στη διεύθυνση ethnos.gr βλέπουμε ότι η σελίδα είναι υπό κατασκευή και θα βρίσκεται σύντομα κοντά μας.
****
Παρεπιμπτόντως αύριο στο "Εθνος της Κυριακής": το κράτος έχει εντεκα χιλιάδες ακίνητα χωρίς άδεια. Από το 2010 υπήρχαν επώνυμες καταγγελίες για τα οικόπεδα του θανάτου στο Μάτι. Αισχροκέρδεια ήδη από λεβέντες στην ευρύτερη καμένη περιοχή...