ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Απόλυση μετά από 36χρονη δημοσιογραφική καριέρα

Για πρώτη φορά στην 36χρονη δημοσιογραφική του καριέρα απολύθηκε ο Δημήτρης Τσακίρης και αυτό έγινε προφορικά «ενάμισι χρόνο πριν συμπληρώσω τα χρόνια σύνταξης», όπως γράφει. Ο καλός συνάδελφος έχει δουλέψει 17 χρόνια σε Filmnet, Supersport, NOVA και για πέντε στον OTE TV, από τον οποίο γνώρισε και τη  μοναδική απόλυση στην επαγγελματική του διαδρομή. Ήταν μια κατάληξη την οποία..
«αν και οι οιωνοί σε έχουν προειδοποιήσει, δεν θέλεις να το πιστέψεις» αναφέρει και διευκρινίζει σε άλλο σημείο του κειμένου του ότι ένιωθε «τα τελευταία δύο χρόνια το πριόνισμα της καρέκλας».
Παρόλα αυτά, η αναφορά του στην οδυνηρή εξέλιξη είναι ψύχραιμη, δεν γίνεται με γκρίνια και αρνητική διάθεση για κανέναν, δείχνοντας πάλι το ήθος που τον διακρίνει. «Για κάτι που κράτησε τόσο πολύ, είναι αχαριστία εκ μέρους μου να επικεντρωθώ στο ΤΕΛΟΣ του, όσο αχαριστία είναι και εκ μέρους αυτών που συνετέλεσαν σε ΑΥΤΟ. Είναι τόσο σημαντικό για μένα όλο το έργο, που το τέλος του είναι παρωνυχίδα» γράφει, ενώ στο τέλος του κειμένου του στο fb προσθέτει: «Αισθάνομαι πολύ περήφανος, αλλά και ευνοημένος από την τύχη και τη ζωή, για την μεγάλη διάρκεια της παρουσίας μου και την αντοχή στο χρόνο».
- διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Δ. Τσακίρη στο harddog-sport (EΔΩ)