ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

O Πολάκης, η «αποβολή του Παττακού» και ο «Πούλιτζερ της δημοσιογραφίας της σαπίλας»

Την οργή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, προκάλεσαν αναρτήσεις στα social media που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή στο διαδίκτυο και στις οποίες απαντάει με δικό του post.
Στην αρχή της δικής του ανάρτησης ο κ. Πολάκης απευθύνεται στον Άδωνι Γεωργιάδη, για συγκεκριμένη εικόνα που ανέβασε στο Twitter του, αποκαλώντας τον «αποβολή του Παττακού και πιόνι του Φρουζή»..
Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέβασε στο twitter του χθες ένα γραφικό στο οποίο το πρόσωπο του Δημήτρη Κουφοντίνα συνδυάζεται με το πρόσωπο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Το tweet του Γεωργιάδη:



Στη συνέχεια ο κ.Πολάκης χαρακτηρίζει «πούλιτζερ της δημοσιογραφίας της σαπίλας» τον Θανάση Μαυρίδη, με αφορμή άρθρο που έγραψε επίσης κατά του πρωθυπουργού.
«Η αποβολή του Παττακού και πιόνι του Φρουζή απο τη μια και ο Πούλιτζερ της δημοσιογραφίας της σαπίλας από την άλλη, σε ασκήσεις “αντιπολίτευσης” και λιβανίσματος αντίστοιχα. Ο πρώτος έχει πάθει ντελίριουμ στέρησης εξουσίας και ο δεύτερος περιμένει ξεροκόμματο διαφήμισης.
ΨΥΧΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΙΣΟΣ, ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ»
, έγραψε ο κ.Πολάκης, παραθέτοντας τις σχετικές εικόνες.
Η ανάρτηση του:


- από neaselida.gr