ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Τώρα βλέπουν «εξάσφαιρα του Μαξίμου»

Β. Οικονόμου - Δ. Τερζής
O δημοσιογράφος της εφημερίδας των Συντακτών Δημήτρης Τερζής αντέδρασε στα όσα είπε στο News 247 ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου σχετικά με δισέλιδο ρεπορτάζ της ΕφΣυν για την προεκλογική τροπολογία-ρουσφέτι που επιχείρησε να περάσει ο Οικονόμου το Δεκέμβριο του 2014 και τα όσα επακολούθησαν.
Ο Β. Οικονόμου αποκάλεσε τον συντάκτη της ΕφΣυν..
«εξάσφαιρο του Μαξίμου» και όπως λέει ο Δ. Τερζής, υπονόησε πως πληρώνεται για να τα γράφει αυτά.
Διαβάστε τι έγραψε χθες στο fb o Δημήτρης Τερζής:
Σήμερα υπάρχει ένα δικό μου δισέλιδο ρεπορτάζ στην ΕΦ.ΣΥΝ. αναφορικά με την προεκλογική τροπολογία-ρουσφέτι που επιχείρησε να περάσει το Δεκέμβριο του 2014 ο νυν τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου (τότε ήταν ανεξάρτητος), μαζί με άλλους 2 βουλευτές της Ν.Δ.
Η αιτιολογία του τότε, ήταν πως αφού δεν έχουν γίνει ακόμα οι δασικοί χάρτες, να μην κατεδαφιστούν σπίτια και να παγώσουν πρόστιμα αυθαιρέτων.
2 χρόνια μετά, το 2016, και ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ο κύριος Οικονόμου έκανε ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητούσε ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, 23 περιοχές του Μαραθώνα, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ!
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω περισσότερα, υπάρχουν στο ρεπορτάζ (ΕΔΩ).
Σήμερα το πρωί, ο εν λόγω κύριος βγήκε στο News 247 και με αποκάλεσε «εξάσφαιρο του Μαξίμου» και υπονόησε πως πληρώνομαι για να τα γράφω αυτά.
Οι κατηγορίες είναι καλές ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Αν δεν μπορείς υπάρχει μια άλλη κατηγορία που έρχεται στο προσκήνιο (και η οποία αποδεικνύεται από τη συνέντευξη). Αυτή της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Εγώ κ. Οικονόμου ΜΠΟΡΩ να αποδείξω ότι με συκοφαντήσατε.
Εσείς μπορείτε να αποδείξετε αυτά που ισχυρίζεστε;
Η συνέχεια στην ΕΦ.ΣΥΝ.