ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Τέλος στο «εμπάργκο» σε ΜΜΕ

Ολοκληρώνεται το «εμπάργκο» που είχε τεθεί σε βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μην παραχωρούν συνεντεύξεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Σε κεντρικό επίπεδο αυτό που έχει διαπιστωθεί είναι πως οι συνθήκες έκτακτης ανάγκης μετά την εθνική τραγωδία στο Ματί δεν ισχύουν πια, οπότε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που το επιθυμούν έχουν το ελεύθερο να τοποθετούνται μετά από..
συνεννόηση και με το επικοινωνιακό επιτελείο. Να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι, είναι η οδηγία που έχει δοθεί από το τρίγωνο Ηρώδου Αττικού, Κουμουνδούρου και από τους επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Αυτό που διαπιστώνεται είναι ότι δηλώσεις, όπως αυτή του Παύλου Πολάκη «θολώνουν» το τοπίο και δίνουν «πατήματα» στην ΝΔ για κριτική, αντί να αναδεικνύονται οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται από το Μαξίμου για την εμπέδωση ενός κλίματος ασφάλειας στην κοινωνία. Υπενθυμίζεται πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε δηλώσει στο ΑΠΕ πως «αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων "θολώνει" την εικόνα».
Στη γραμμή των ήπιων τόνων κινήθηκε η συνέντευξη του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη στα «Νέα Σαββατοκύριακο», ο οποίος κάνοντας την αρχή δήλωσε πως «το ζήτημα της ευθύνης και της συγνώμης δεν είναι και δεν πρέπει να γίνεται μέρος πολιτικού και επικοινωνιακού πολέμου και εντυπώσεων. Ευθύνες δεν αποδίδονται διά των τηλεπαράθυρων. Κάποια από τα τηλεπαράθυρα  μέσα σε δευτερόλεπτα γέμισαν από “ειδικούς”, πάντα με το ύφος της απόλυτης επάρκειας».

- από ρεπορτάζ του Αντώνη Αντζολέτου στο newpost