ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Kαι στο «καπάκι» κι ο Καπάκης

Παραιτήθηκε κι ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Aλλαγή φρουράς και στην γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας Γιάννης Καπάκης επισκέφθηκε  τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη και υπέβαλε την παραίτησή του.
Ο Γιάννης Καπάκης είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για τους χειρισμούς του στη φονική πυρκαγιά της Ραφήνας. Ο Γιάννης Ταφίλης, ο μέχρι σήμερα διευθυντής..
του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας, ορίστηκε νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Καπάκη.
Ήδη ο Νίκος Τόσκας αποτελεί παρελθόν από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ενώ, χθες, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) αποφάσισε την αντικατάσταση των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
Και τις δύο θέσεις αναλαμβάνουν, πλέον, οι μέχρι πρότινος υπαρχηγοί των Σωμάτων. Νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος και νέος αρχηγός της Αστυνομίας ο αντιστράτηγος  Αριστείδης Ανδρικόπουλος.