ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ενημέρωση για την ένταξη νέων ασφαλισμένων στον ΕΔΟΕΑΠ

Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες της νέας Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ, η οποία μετά τις πρόσφατες εκλογές, έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την πλήρη εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τον Οργανισμό και βεβαίως την ολοκλήρωση της διαδικασίας διεύρυνσης με τους νέους ασφαλισμένους και την κάλυψη, τόσο των ίδιων όσο και των εμμέσων μελών τους, για ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Η.. διεύρυνση ολοκληρώνεται κατόπιν στενής συνεργασίας της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ με τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ και την ΗΔΙΚΑ Α.Ε. και με τη θετική συμβολή των υπηρεσιακών παραγόντων όλων των συναρμόδιων φορέων.
Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, με στόχο την πλήρη γεωγραφική κάλυψη του συνόλου των ασφαλισμένων του, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους, αποσκοπεί στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης. Για τον λόγο αυτό, με την έναρξη της θητείας της, η Διοίκηση ξεκίνησε και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον ΕΟΠΥΥ και ιδιωτικούς παρόχους υπηρεσιών υγείας, για τη σύναψη συμβάσεων συνεργασίας, προκειμένου οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού να έχουν πολλαπλές επιλογές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, νοσηλείας και διαγνωστικών εξετάσεων και να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας.
Ο ΕΔΟΕΑΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους 9.000 περίπου νέους ασφαλισμένους του καθώς και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους ότι η περίθαλψή τους είναι ενεργή και δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια εκ μέρους τους. Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.edoeap.gr έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα, όπου έχει αναρτηθεί ΟΔΗΓΟΣ για τους νέους ασφαλισμένους.
Όλες οι Υπηρεσίες του Οργανισμού, ιατρικές και διοικητικές βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να υποδεχθούν τους νέους ασφαλισμένους και είναι στη διάθεσή τους για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.