ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

O Βαρδινογιάννης το ξέρει;

- Ο Πρετεντέρης υποκαθιστά τον Κυριάκο και ανακοινώνει τι θα κάνει με τις τηλεοπτικές άδειες 
- Yπουργός Ενημέρωσης σε κυβέρνηση ΝΔ

Ποιος Κυριάκος και ποια Ντόρα… Καλύτερα και από τον πρόεδρο της ΝΔ, αλλά και την αδελφή του προέδρου, τις προθέσεις του κόμματος όταν γίνει κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες τις γνωρίζει καλύτερα ο Γιάννης Πρετεντέρης… Για αυτό και αναλαμβάνει από τη στήλη του στο Κυριακάτικο «ΒΗΜΑ» να τις ανακοινώσει!
Μαθαίνουμε λοιπόν πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης με τα κανάλια του Παππά» και συνεχίζει ο Πρετεντέρης την πληροφόρηση (από πρώτο χέρι), «θα ακυρώσει τον διαγωνισμό, θα κλείσει μερικά ή θα ανοίξει κάποια άλλα. Θα δούμε»!
Αυτός ο πρώτος πληθυντικός στο τέλος, είναι όλα τα λεφτά! «Θα δούμε» τι θα κάνουν; Ή «θα δούμε» τι θα κάνουμε; Δεν έχει καμία σημασία, άλλωστε πρόκειται για λεπτομέρεια!
Είναι προφανές λοιπόν ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης – επιβεβαιώνοντας στην ουσία..
τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να μετακινείται από τη δημοσιογραφία στην πολιτική… Κάνει practice!
Δεν πρόκειται όμως για καλαμπούρι… Βρίθουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές στα ψηφοδέλτια της ΝΔ… Ενώ κάποια ρεπορτάζ ακόμη πιο "προχώ" τον θέλουν να είναι ο επόμενος εκπρόσωπος του κόμματος στη θέση του Γιώργου Κουμουτσάκου!
Κάντε το όμως εικόνα: Πρετεντέρης και Θεοδωρικάκος στη ΝΔ του Κυριάκου… Μιλάμε για Ανατροπή με τα όλα της!

ΥΓ1 Και μια απορία για το τέλος. Ωραία όλα αυτά που λένε για κατάργηση του νόμου για τις άδειες κλπ… Αλλά ρώτησαν για παράδειγμα, τον Βαρδινογιάννη αν συμφωνεί να πληρώσει ένα σκασμό εκατομμύρια στη δημοπρασία για να πάρει την άδεια και μετά να έρθει ο Μητσοτάκαρος να του την αφαιρέσει; Απλώς ρωτάμε!

ΥΓ2 Και μια υπενθύμιση: να μην ξεχάσει ο Γιάννης Πρετεντέρης να ενημερώσει τον Κωστή Χατζηδάκη που ετοιμάζει το πρόγραμμα του κόμματος…
- από το enimerosi24