ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Γεννατάς: Ουστ κοπρόσκυλα του Χουβαρδά!..

Αγριο κράξιμο σε Μαρκουλάκη - Κουρή

«Ήμουν πριν από λίγο στην ανατολική Τάφρο στα Χανιά… έβλεπα Ορεστεια … δε ντρέπεστε ρε μ@λ@κες να μας δείχνετε αυτή την απερίγραπτη μ@λ@κία, όπου ο Μαρκουλάκης βάζει κάτι γυαλιά και καμώνεται ότι κάτι παίζει, ο Κουρής είναι στον αυτισμό του κ δεν μπορεί να φραζαρει φωνήεντα και σύμφωνα μαζί κ λάιφο κ αθενς βοισ μας λένε ότι πρόκειται για μεγάλη παράσταση … Ουστ κοπρόσκυλα του Χουβαρδά… δεν πάει άλλο πια …».
Tα παραπάνω έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς ασκώντας σκληρή κριτική στους δύο από τους πρωταγωνιστές της «Ορέστειας»..
(σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά): στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που ενσαρκώνει τον Ορέστη και στον Νίκο Κουρή που κρατάει τον ρόλο του Αγαμέμνονα και του Τροφού.
Οσο δίκιο κι αν έχει ο Γεννατάς οι απιστευτοι χαρακτηρισμοί με τους οποίους καταφέρεται σε βάρος των συναδέλφων του είναι προφανές πως τελικά τον αδικούν...