ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Το MEGA, αν και «στάσιμο», συνεχίζει να λειτουργεί...

Ανακοίνωση μετά τον αποκλεισμό από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες 

«To MEGA συνεχίζει να λειτουργεί διεκδικώντας τα δικαιώματά του, σε πείσμα των καταστάσεων και των καιρών». Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε  η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. μετά την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής να τεθεί εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, για την διεκδίκηση των πανελλαδικών τηλεοπτικών αδειών.
Οι διοικούντες το κανάλι αφήνουν υπαινιγμούς και σαφείς αιχμές για τα πρόσωπα («καινοφανή όργανα») που διεξήγαγαν τους σχετικούς ελέγχους και προαναγγέλει ότι θα υποβάλει ένσταστη για  ακύρωση του αποκλεισμού του από τον διαγωνισμό.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:..
Μετά από 27 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας και πολυσχιδούς προσφοράς η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. κρίθηκε από καινοφανή όργανα, "στάσιμη".
Λάθος, εθελοτυφλία ή σκοπιμότητα άραγε;
H ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., η μόνη πολυμετοχική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 τηλεοπτική εταιρεία, διαθέτει την διαυγέστερη μετοχική σύνθεση, με ημεδαπούς και θεσμικούς αλλοδαπούς επενδυτές, την πλέον διαφανή προέλευση οικονομικών μέσων και τον μικρότερο σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της και μάλιστα τον πλέον εξασφαλισμένο για τις Τράπεζες δανεισμό μεταξύ όλων των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
Έχει αποδώσει στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1989, που λειτουργεί νόμιμα βάσει αδείας, έως σήμερα φόρους και τέλη πλέον του 1.300.000.000 ευρώ, απασχολεί δε συνεχώς προσωπικό πλέον των 500 ατόμων έχοντας καταβάλει αμοιβές ύψους 450.000.000 ευρώ.
Ευρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της και την αποδέσμευση σημαντικών χρηματικών ποσών, που θα επιτρέψει την τακτοποίηση υποχρεώσεών της.
Το MEGA συνεχίζει να λειτουργεί διεκδικώντας τα δικαιώματά του, πάντα εντός των πλαισίων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, σε πείσμα των καταστάσεων και των καιρών.