ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Στον Alpha άλλοι δύο δημοσιογράφοι του Μega

Δίχτυα για να αποκτήσει άλλους δυο σημαντικούς δημοσιογράφους του Mega έχει ρίξει ο Alpha. Ήδη διευθυντικά στελέχη του έχουν κάνει τις πρώτες επαφές και περιμένουν απαντήσεις.
Καθώς τίποτα δε δείχνει ότι το άλλοτε μεγάλο κανάλι θα μπορέσει να συνεχίσει στην τελική φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, λογικό είναι οι εργαζόμενοι να στρέφουν το βλέμμα τους προς άλλες επαγγελματικές στέγες.
Πολύ περισσότερο που πληρώνονται με το σταγονόμετρο κάθε τρεις μήνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί δεν έχουν χρήματα να μετακινηθούν καν από το σπίτι τους στην έδρα του σταθμού.. στην οδό Μεσογείων, ενώ ο η οικονομική διεύθυνση δεν διαθέτει μετρητά ούτε για τη βενζίνη των εταιρικών αυτοκινήτων και μηχανών.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Alpha έχει ήδη πάρει από το Mega την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (του διεθνούς ρεπορτάζ) και την Ελένη Λαζάρου (του ελεύθερου)... - πηγή: aixmi