ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Σχέδια συκοφάντησης της ΕΣΗΕΑ στη μπλογκόσφαιρα

Πρόθυμους σε ένα σχέδιο υποβάθμισης του ρόλου της ΕΣΗΕΑ, σε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές, αναζητούν και βρίσκουν στη μπλογκόσφαιρα οι εφιάλτες του κλάδου, που σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις αήθεις αυτές επιθέσεις, με τις οποίες στοχοποιείται η Γενική Γραμματέας Νανά Νταουντάκη (φωτογραφία), με ψεύδη και συκοφαντίες που στρέφονται όμως συνολικά κατά της Ένωσης.
Όταν μάλιστα οι επιθέσεις αυτές και οι χαρακτηρισμοί, παρά την αυταπόδεικτη αναλήθειά τους, υιοθετούνται συστηματικά και κυρίως παρά τις διαψεύσεις, κάνουν το ζήτημα και πολιτικά ύποπτο.
Ιδιαίτερα, όταν εκλεγμένη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τα υιοθετεί, τη.. στιγμή που πρωταρχική της υποχρέωση είναι η τήρηση και η υπεράσπιση της δεοντολογίας.
Είναι δεδομένη η προσήλωση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και τη διάκριση των εξουσιών, αλλά ουδείς αποδέχεται τη χρησιμοποίηση των Μέσων ως εργαλείων σπίλωσης, συκοφάντησης και εκβιασμών.